Barcode Scanner

Barcode Scanner 4.7.4

Streepjescode-scanner voor je telefoon

VOOR

  • Werkt goed met boeken
  • Scant QR-codes

TEGEN

  • Geen

Uitmuntend
8

Met de gratis Barcode Scanner gebruik je je toestel als scanner voor boeken, cd's en meer. De applicatie scant ook QR-codes (Quick Response), waarmee je direct linkt naar een applicatie in Android Market. Zo haal je nog sneller applicaties op.

Er zijn aardig wat scanners voor Android telefoons op de markt. Zo scan je met ShopSavvy producten op ingrediënten (en voedingswaarde) of scan je met SnapTell boeken en dvd's, met links naar de recensies. Barcode Scanner houdt het eenvoudig: de applicatie scant weliswaar boeken maar je gebruikt het vooral voor het scannen van QR-codes, die regelrecht naar een applicatie leiden.

Wanneer websites schrijven over Android applicaties dan is de vermelding van een QR-code een handig (en gewenst) extraatje. Zo breng je namelijk je bezoekers nog sneller naar de download. Met Barcode Scanner richt je de camera van je toestel op de code, waarna de software een link herkent. Je omzeilt zo een zoektocht naar applicaties in Android Market.

Barcode Scanner 'leest' snel streepjescodes en geeft daarna informatie over de producten (veelal boeken). De applicatie is vooral handig wanneer je QR-codes wil scannen om snel applicaties te installeren. Barcode Scanner leest deze codes supersnel in en brengt je naar de juiste software in Android Market.

Meeste downloads Barcode scanners voor android

Meer
Barcode Scanner

Download

Barcode Scanner 4.7.4

Beoordelingen about Barcode Scanner